Hisen Xhemaili : Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

vull

Nga sot Teleferiku me 6 ulëse në Kodrën e Diellit do të jetë në funksionim të pandërprerë dhe në shërbim të turistëve, sportistëve, alpinistëve, dhe skiatorëve.

Traseja me gjatësi prej 1391 m, do të mund të përshkohet për 4 min e 35 sekonda. Teleferiku ka një kapacitet për 2400 udhëtarë për 1 orë dhe është projektuar me 6 ulëse i vendosur në 11 shtylla me 66 shporta/kabina.

Ky Teleferik është ndërtuar nga “Laitner” kompani me renome ndërkombëtare. Prodhimi i gjithë ansamblit të makinerive, ndërtimi i bazamenteve të stacioneve dhe montimi i vetë teleferikut ja rrisin vlerat kësaj vepre të mirëfilltë infrastrukturore për llojin e vet.

Vënia në shërbim e këtij projekti do të mundësoj shtigje të reja për skijim, qarkullim më të mirë dhe më të shpejt për skiatorët dhe padyshim do të rrit atraktivitetin dhe turizmin në ski-qendrën “Kodra e Diellit”.

#VulaBDI

Vin ditë të mira për Kodrën e Diellit!

Next Post

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40% gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

Konferencë për shtyp e Forumit të Gruas të BDI: Arta Bilalli Mukadez Hajdari Amella Cana Rina Hajdari Shermin Mamut Të nderuara media, të nderuar qytetarë Në emër të të gjithë neve, ju falënderoj shumë për kujdesin dhe vëmendjen. Bashkimi Demokratik për Integrim është mbështetës dhe promotor kryesor shqiptar i rolit të femrës në politikë. Zgjedhja e kryetares së parë shqiptare në një komune rurale në vendin tonë, zonjës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: