Hoxha: Nuk do të lejojmë që individët të përfitojnë politikisht në kurriz të kultivuesve

Kohanews Admin

Nuk do të lejojmë që individët të përfitojnë politikisht në kurriz të kultivuesve si dje, tha sot ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha.

Next Post

Shaqiri: Reforma e administratës shtetërore dhe digjitalizimi janë prioritetet kryesore të Qeverisë

Dialogu politik vjetor, i cili u realizua në mënyrë virtuale nën organizimin e Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA), i bashkoi ministrat përgjegjës të administratës publike të rajonit bashkë me përfaqësuesit më të lartë të Komisionit Evropian për Ballkanin Perëndimor, me qëllim që bashkërisht t’i analizojnë rezultatet e arritura, si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: