Ibrahim Dehari nga BDI-ja ministër i ri në Qeverin e RMV-së

vull

TetovaSot mëson ekskluzivisht emrin e Malesorit nga Gajrja e Tetoves i cili sot propozohet për ministër ne Qeverine e RMV.

 

Profesori universitar, biznismeni i dalluar dhe ish-ushtari i UÇK-se, nenkryetari i Deges se Tetoves, Ibrahim Dehari eshte propozimi i Ali Ahmetit per minister per rregullimin e klimes investuese nga kompanite vendore.

 

Edhe përkundër kundërshtimeve, megjithatë Lideri i BDI Ahmeti këmbëngul dhe fiton edhe një vend për shqiptarët në Qeveri dhe atë ia delegin malësisë së Tetovës.

Next Post

Nexhmije Pagarusha nderohet me vendosje në pulla postare

Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në bashkëpunim me Postën e Kosovës, përkatësisht Filatelinë e Postës, u lansua Pulla Postare në nderim dhe vlerësim të figurës së shquar, ikonës së muzikës shqiptare, Nexhmije Pagarusha. Me motivacionin e dhënies së kontributit në muzikën e mirëfilltë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: