Ikja e të rinjve nga Maqedonia e Veriut drejt Gjermanisë nuk ka të ndalur (VIDEO)

vull

Në këtë Institut në Shkup, çdo të premte në mëngjes dhjetëra të rinj hyjnë në provimin e gjuhës gjermane. Ky është njëri nga kushtet për marrjen e vizës së punë për persona me profesione të ndryshme, të cilët pretendojnë të jetojnë në Gjermani.

“Kam diplomuar teknike e Rëntgenit, dhe për ardhmëri më të mirë mendoj se këtu do të gjendem më mirë se këtu. Te ne ka shumë papunësi, parasë gjithash personave të diplomuar”, u shpreh Monika, studente nga Struga.

Next Post

Hasani: Ne nuk i ndezim motorët, sepse, nuk i kemi fikur asnjëherë dhe nuk do t’i ndalim kurrë

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostvar, të shtunën në mbrëmje konsolidoi Shtabin Komunal Zgjedhor për Zgjedhjet Presidenciale, duke filluar edhe zyrtarisht fushatën parazgjedhore.Me këtë rast, Kryetari i Shtabit Komunal Zgjedhor, z. Bashkim Hasani para strukturës së gjerë partiake u fokusuar në formën dhe zhvillimin e fushatës parazgjedhore.Bashkimi Demokratik për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: