Imer Aliu i PDSH-së është votuar si kandidat i vetëm për Drejtor të Drejtorisë për ruajtjen e të dhënave personale

vull

Sot në mbledhjen e Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime në Kuvend, Imer Aliu është votuar si kandidat i vetëm për Drejtor të Drejtorisë për ruajtjen e të dhënave personale.

Imer Aliu ka qënë deputet i PDSH-së dhe shef i grupit parlamentar të kesaj partie.

Propozimi në fjalë do të dërgohet para deputetëve në seancën e radhës së Kuvendit dhe do te duhet te votohet edhe nga shumica e deputetëve.

Në mbledhjen e sotme të këtij komisioni u zgjodhe edhe kandidati për drejtor në Entin Shtetëror për Revizion.

Next Post

Elezi: Nga 6-8 dhjetori, panairi “Blej shtëpi, blej banesë “, projekti vazhdon edhe vitin e ardhshëm!

Projekti i kredisë për subvencionim të banesave nga shteti “Blej shtëpi, blej banesë” vazhdon edhe vitin e ardhshëm. Qytetarët nga data 6-8 dhjetor do të jenë në gjendje të marrin informacione shtesë nga Ministria e Financave, bankat e përfshira në projekt dhe kompanitë e ndërtimit se si të aplikojnë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: