Inaugurimi i projektit për ndërtimin dhe rekonstrukcionin e sistemit për furnizimin me ujë në vendbanimin Kamjan

Blerand Rexhepi

Ministri Nuredini së bashku me Zëvendës Ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi dhe Kryetarin e Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili vizituan punimet për ndërtimin dhe rekonstrukcionin e sistemit të furnizimit me ujë në fshatin Kamjan, projekt i Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve.

Përveç kësaj, Nuredini njoftoi se së shpejti do të fillojë edhe ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve, për të cilin janë siguruar fonde nga Buxheti i Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor për vitin 2021. Me këto dy projekte edhe një tjetër vendbanim në komunën e Bogovinës do e fitojë rrjetin bazë të infrastrukturës.

Ministri Nuredini theksoi se bashkëpunimi i qeverisë qendrore dhe lokale është i domosdoshëm për realizimin e suksesshëm të projekteve të tilla thelbësore dhe shprehu gatishmërinë për të vazhduar në muajt e ardhshëm në komuna të tjera, sepse uji i pastër i pijshëm dhe asgjësimi i ujërave të zeza komunale janë thelbësore për një jetë cilësore dhe për ruajtjen të mjedisit.

Next Post

Rrjeti i ujësjellësit në Kamnjan, Rexhepi: Të përkushtuar fuqishëm në mbështetjen të komunave

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi sot vizitoi komunën e Bogovinës ku së bashku me Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Nuredini dhe kryetarin e Bogovinjes Xhemaili, inspektuan rindërtimin e rrjetit të ujësjellësit në Kamenjane. Ky projekt parashikon rindërtimin dhe rehabilitimin e rrjetit të vjetër të furnizimit me ujë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: