INFORMIM NGA EVN-ja

vull

– INFORMIM NGA EVN-ja,

– Të nderuar qytetarë,

– Ju informojmë se për shkak të punimëve tek rruga regjionale LIKOVË-HOTËL-MATEÇ dhe lëvizjes së shtyllave të rrymës elektrike, me dt.24 prill 2019-të, ditë e mërkur, nga ora 08:00 deri me ora 15:00 fshatrat si: Likova, Hotël, Goshincë, Llukarë, dhe Presnicë nuk do të kenë rrymë elektrike në atë periudhë kohore.

– Gjithashtu dhe me dt.25 prill 2019-të, ditë e enjte nga ora 08:00 deri në ora 15:00, fshati Hotël nuk do të ketë rrymë elektrike në këtë periudh kohore.

– Ju falënderojmë për mirkuptimin,

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Next Post

Studenti i UT-së Lulzim Ismaili e nisi me fitore rrugëtimin e tij në boksin profesional

Studenti i UT-së Lulzim Ismaili e nisi me fitore rrugëtimin e tij në boksin profesional Studenti i vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, Lulzim Ismaili, më 13 prill 2019, në Leverkusen të Gjermanisë e zhvilloi ndeshjen e parë në boksin profesional, në kuadër të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: