Informim për kryerjen e dezinsektimit hapsinor nga toka ne territorin e Komunës së Tetovës

vull

Sot me datë 26.08.2020 (e martë) Komuna e Tetovës do t’a realizoj dezinsektimin e tretë hapsinor nga toka në territorin e komunës së Tetovës për zhdukjen e mushkojave të rritura dhe dëmtuesve të tjerë.

Dezinsektimi do të kryhet në mbrëmje pas ora 24:00 deri në orët e hershme të mëngjesit, vetëm në kushte të mira atmosferike, në rast të kohës me shi ose me erë të fortë dezinsektimi do të anulohet për ditën e ardhëshme ose për ndonjë ditë tjetër me kushte më të mira atmosferike.

Për dezinsektim do të përdorët KULFAK 50 EC i tretur në bazë të prospekteve të prodhuesti për përdorim edhe atë 40 ml / 1 l.

Komuna e Tetovës i informon qytetarët për kohën dhe mënyrën e kryerjes së dezinsektimit dhe për masat mbrojtëse që ata duhet t’i ndërmarrin, me theks të veçantë duhet kultivuesit e bletëve që të njëjtat t’i mbajnë të mbyllura në kosheret e tyre, për kohën përderisa zgjat dezinsketimi.

Next Post

KLUBI 114-VJEÇAR DO TË LUAJË PËR HERË TË PARË NË SERIE A

Futbolli mund të jetë shumë i paparashikueshëm dhe gjërat kurrë nuk mund të dihen paraprakisht me siguri  sidomos nëse fati luajti një rol. Spezia humbi në shtëpi nga Frozionone që stërvitet nga Alesandro Nesta dhe më parë fitoj me të njëjtin rezultat si mysafirë kështu që në fund doli si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: