Izet Zeqiri: Jo 8300 për fëmijën e tretë, frikë për natalitetin

vull

Akademiku Izet Zeqiri nëpërmjet një postimi në profilin e tij në rrjetin social Facebook ka reaguar ndaj shtesave ër fëmijën e tretë.

Postimi i plotë nga Izet Zeqiri:

“Është masë e gabuar e Qeverisë për shfuqizimin shtesave për fëmijën e tretë dhe zëvendësimi i saj me ndihmë vetëm fëmijve të lindur nga prindêr me asistenc sociale. Masa që propozohet nuk mundet te krahasohet me të drejtën që kanë pasur prindërit, të cilët 10 vite kanë marrë kompensim për fëmijën e tretë prej 8300 denarë. Analizat e Qeverisë se pagesat për fëmijën e tretë si masë nuk ka pasur efekt, në vete përmban frikën për natalitetin kryesisht të shqiptarëve”, përfundon Zeqiri në Facebook.

Next Post

Zaev: Janeva dhe grupi i saj kanë bërë shumë që të kthehet e drejta në vend

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në intervistë për AIM theksoi se nëse vendi nuk do të rrezikohet nëse nuk merr datë për fillimin e bisedimeve dhe theksoi se prokurorja Katica Janev dhe grupi i saj kanë bërë shumë për kthimin e shteti ligjor në vend, përcjell […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: