Izmit Nura e nis me Shqip punën si zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport

vull

Izmit Nura e nis detyrën e re si zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport me një hap konkret dhe dinjitoz. Në ditën e dytë si një nga drejtuesit e këtij institucioni, Nura ka prezantuar tabelën e re në hyrje të objektit në tregjuhësi.

Në gjuhën maqedone, shqip dhe anglisht, qëndron mbishkrimi: Republika e Maqedonisë së Veriut, Agjencia e Rinisë dhe e Sportit.

Ndryshe, Izmit Nura nga Veleshta e Strugës, ish ushtari i UÇK-së me ndryshimet e fundit në institucionet qeveritare u emërua zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport i propozuar nga BDI

Next Post

Shabani: NP,,Higjiena Komunale’’-Shkup vendosi në përdorim gps-sistemin më bashkëkohor për monitorimin e mbledhjes dhe transportit të mbetjes

“NP,,Higjiena Komunale’’-Shkup vendosi në përdorim gps – sistemin më bashkëkohor me të cilin do të bëhet mbikëqyrje e lëvizjes së të gjitha automjeteve speciale komunale për mbledhjen dhe transportin e mbetjes, si dhe të gjendjes momentale të mbushjes së kapacitetit të enëve për mbetje. Trajektorja e automjeteve, vendndodhja e tyre […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: