Ja sa miliona euro harxhohen për dasma në Tetovë

vull

Meqe kohet e fundit ka diskutim qe Pollogu varferohet, ja nje argument qe tregon te kunderten. Parate qe harxhohen per darsma ne Pollog:

  1. Sallone per darsma ne Gostivar: total ka 30 ne GV (martesa) +30 (syneti, petka, lindja e djalit, mevlude)= 60 evente ne nate. 60 x 40 evente ne sezone= 2.400 ngjarje

  2. 2.400 evente ne sezone * 400 te fuar= 960.000 mysafir

  3. 960.000 mysafir x 15 Euro/ushqimi= 14.400.000 Euro. Muzika 2.400 dasma x 3.000 Euro= 7.200.000 Euro
    Totali: 21.600.000 Euro

  4. Flori dhe stoli: 2.400 dasma x 20.000 (mesatarja)= 48.000.000

  5. Tesha (fustane/ smoking)= 2.400x 1.000 Euro= 2.400.000

  6. Te tjera (zbukurime, frizura)= 2.400 x 2.000 Euro= 4.800.000

Totali i harxhimeve per dasma ne Gostivar= 76.800.000 Euro

Nese e shumzojme.me 1.5 here (per shkak te madhesise) per Tetove dhe rethine = 115.200.000

Totali per Pollog 192.000.000.

E di qe eshte shume.me teper por ky eshte kalkulacion i thjeshte pa mos i mare parasysh shpenzimet tjera indirekte (bakshishe, dreka, darka).

Dhe pastaj thone se ne jemi te varfur!!! Fatkeqesisht, jemi te varfur ne tru dhe jo financiarisht!!”.

Next Post

Kuvendi i Tuzit miratoi vendimin për ngritjen e bustit të Skenderbeut në Triesh

Busti i Skenderbeut do të vendoset në bazamentin e shkollës „Gjergj Kastrioti- Skënderbeu“ në Triesh (Komuna e Tuzit), shkruan malesia.me. Mjetet për nritjen e bustit sigurohen nga Fondacioni ”Trieshi” – New York. Nga Koalicioni ”Malësia na bashkon” paralajmërojnë vendosjen e Skenderbut edhe në Qëndër të Tuzit./Malësia.ME/

Subscribe US Now

%d bloggers like this: