Next Post

Ziadini dhe Bilalli përmbledhin bishtin dhe votojnë rresht për një, asgjë nga burrnia e tyre

Ndonjëherë në politikë është më mirë të heshtësh se sa të dalësh në fund blof.Akoma më keq kur gëlltit ato që ke thënë dhe vetëm për disa ditë ndryshon tërësisht duke treguar jo seriozitet politik dhe si subjekt politik. Kjo ndodhi edhe me dy partitë shqiptare ASH dhe BESA që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: