Kandidati i VMRO-së për Gazi Babë i me aktakuzë dhe i dënuar me burg?

Kohanews Admin

Një person me emrin Boban Zoran Stefkovski, i lindur më 04.06.1984 në Gazi Baba në Gjykatën Themelore Shkup ka lëndën K Nr.: 1355/02 nga 18.12.2002 dhe Gjykatën e Apelit 492/03 nga 20.03.2003.

Në paraburgim nga 04.11 2002 deri 05.12.2002 dhe për herë të dytë 24.10.2003 deri 23.12.2003. A është i njëjti Boban kandidat i VMRO -së?

Kështu thuhen në aludime të cilat janë publikuar në rrjetet sociale ku thuhet se personi i njejtë është kandidat i mundshëm i VMRO-së për komunën e Gazi Babës?

 

Next Post

Renovohet komplet dhe gazifikohet Shtëpia e shëndetit në Probishtip

Gazifikimi i Shtëpisë së shëndetit në Probishtip, zëvendësimi i kulmit dhe renovimi i plotë i hapësirave dhe hyrja në Shërbimin e Urgjencës Mjekësore. Me realizimin e këtij projekti përmes një donacioni nga qeveria amerikane, tani Shtëpia e shëndetit në Probishtip është objekti i parë i gazifikuar në rajon. Faleminderit për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: