Kandidati për kryetar i VMRO-DPMNE-së për Gazi Babën dënohet për shpërndarje droge

Kohanews Admin

Kandidati për kryetar të komunës së Gazi Babës, nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Boban Stefkovski në vitin 2002 ishte ndaluar për 15 ditë për trajtimin e marihuanës si i akuzuari i dytë në këtë rast. Gjatë një operacioni policor pranë Stefkovskit, u gjetën 15 gramë lëndë narkotike marihuanë, të cilën ai më vonë ia shiti një personi tjetër.

Next Post

Kasami takim me Shoqatën e Romëve “Sonce”

Kandidati për kryetar të komunës së Tetovës nga Lëvizja Besa, Bilall Kasami sot vizitoi Shoqatën e Romëve “Sonce”. “Çdo qytetar dhe çdo lagje do të jenë të barabartë në Tetovën e pas 17 tetorit! Takim me Shoqatën e Romëve ”Sonce” (Dielli),” shkroi Kasami në fb.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: