Next Post

Ministri Shala lanson projektin “RAPEX Kosova”, qytetarët do të përdorin produkte të sigurta

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala vëri në funksion ueb-faqen për raportimin e produkteve të rrezikshme “RAPEX Kosova”. Shala tha se është i kënaqur për nisjen e këtij projekti, i cili sistem mundëson njoftimin e shpejtë përmes ueb-faqes për produktet që paraqesin rrezik serioz për konsumatorët e Republikës së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: