Komuna e Haraçinës është në realizim e sipër të kanalizimit atmosferik prej 30 mln dënarë

Kohanews Admin

Gjatë këtij mandati komuna e Haraçinës ka finalizuar edhe rrjetin e kanalizimit atmosferik, rrjet ky që i ka munguar këtyre vendbanimeve tash e shumë vite.

Implementimi i këtij projekti kap vlerën prej 30 milionë denarë, projekt ky që është financuar nga komuna në bashkëpunim me organet qendrore.

Investimi në këtë projekt është bërë me qëllim që banorët e kësaj komune të ndihen rehat si në një komunë urbane dhe të zhvilluar e jo të lënë pas dore.

Kanalizimi atmosferik është i një rëndësie të madhe pasiqë në shumë raste rregullimi i tij nuk rezikon banorët nga përmbytjet apo fatkeqësi të ngjajshme.

Next Post

BDI shpall thirrje për kandidat për këshilltarë komunal në Gostivar, APLIKONI

Bashkimi Demokratik për Integrim për herë të parë shpall thirrje publike duke ftuar qytetarët e Gostivarit që të shprehin interesin e tyre për tu kandiduar për këshilltarë komunal në komunën e Gostivarit nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim. THIRRJE PUBLIKE për vetëkandidim të kandidatëve për këshilltarë të komunës së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: