Komuna e Kumanovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Qendrën e Integrimit të Romëve nga Oberhausen – Gjermani

Kohanews Admin

Komuna e Kumanovës nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Qendrën e Integrimit të Romëve nga Oberhausen – Gjermani.

Qëllimi i këtij memorandumi bashkëpunimi është koordinimi i ngushtë, planifikimi dhe zbatimi i aktiviteteve për të inkurajuar zhvillimin dhe prezantimin e iniciativave të përbashkëta komunale, rajonale dhe shtetërore.

Për më tepër, bashkëpunimi në fushën e shkëmbimit të përvojave midis të rinjve nga të dyja komunat, planifikimi dhe zbatimi i projekteve me përfshirje shumetnike, planet dhe strategjitë për zhvillimin e zonave ekonomike dhe ndërmarrësisë sociale, përfshirje më e mirë sociale e personave me aftësi të kufizuara, dhe projekte të tjera nga fushën e infrastrukturës, ekonomisë, kulturës, rinisë dhe sportit.

Next Post

Kush është bashkëpunëtori i Ramës, spiuni i shërbimit sekret serb? Veton Surroi: Në gjykatën e Hagës pranoi se ….

Analisti dhe politikani Veton Surroi në një artikull të gjatë flet për një bashkëpunëtor të Kryeministrit të Shqipërisë, pra Edi Ramës, që sipas tij është spiun i shërbimit sekret serb. Surroi shkruan se një bashkëpunëtor i deritanishëm e i afërt i kryeministrit të Shqipërisë ka bashkëpunuar me Shërbimin sekret serb […]

Subscribe US Now