Komuna e Likovës: Kushte më të mira për procesin edukativo-arsimor në shkollat tona

vull

Gjatë ditës sotme Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, vizitoi nga afër SH.F.K ” 5 Tetori” f. Nikushtak, ku së bashku me Drejtorin dhe kolektivin e shkollës vëzhguan nga afër punimet e vendosjes së nxemjes qendrore – ngrohjes me lëndë djegëse d.m.th që më koha e ngrohjes me dru përmes koftorëve në shkollat tona do i kaloj të kaluarës, këtë e themi pasi ngrohja e këtillë brenda një kohe të shkurt këtë vit do të instalohet në çdo objekt ku mungon aktualisht.

Krijimi i kushteve adekuate për zhvillimin e procesit arsimor, investimi në arsim janë garancë e sigurtë, se e ardhmja jonë do të jet më e begat në të githa sferat jetësore në të ardhmen.

 

 

 

 Investimet në arsim gjatë këtij viti dhe vitin që vjen nuk do të ndalen dhe do prekin çdo shkollë në territorin e komunës sonë .

Next Post

Skenari i errët për ti goditur vendbanimet shqiptare në Maqedoninë e Veriut

Mediat maqedonase kanë filluar një fushatë me lajme të rreme se gjoja shqiptarët janë fajtor që Maqedonia e Veriut spo mundet ta marr datën për fillimin e negociatave me BE-në, njofton agjencia e lajmeve INA. Gazeta Veçer dhe disa portale tjera shkruajnë se gjoja disa dilerë të dro gës në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: