Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Konferencë për shtyp e zëvendëskryeministrave Shekerinska, Spasovski, Osmani dhe ministrit për punë të jashtme Dimitrov

1 min read
Loading...

Zëvendëskryetarja e Qeverisë së RM-së dhe ministre e mbrojtjes Radmilla Shekerinska, zëvendëskryetari i Qeverisë së RM-së dhe ministër për punë të brendshme Oliver Spasovski, zëvendëskryetari i Qeverisë së RM-së Bujar Osmani dhe ministri për punë të jashtme Nikolla Dimitrov, sot 29.01.2019 do të mbajnë konferencë për shtyp.

Konferenca për shtyp do të fillojë në orën 14:00 dhe do të mbahet në qendrën e medias së Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.

Leave a Reply