Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kosova dhe Shqipëria fton edhe deputët tjerë shqiptarë ta braktisin LEVICËN

1 min read

Pas dorëheqjes së Kastriot Rexhepit dhe votës së tij për ta rrëzuar Qeverinë “Zaev 2”, Kosova dhe Shqipëria presin edhe deputetët tjerë shqiptarë që ta tërheqin votën për rrëzimin e Qeverisë.

Deputetët tjerë nga Aleanca dhe Alternativa pritet të bëhen pjesë e dorëheqjes së votës së tyre. Nga Kosova dhe Shqipëria theksojnë se kjo do të ishte në të mirë të të gjithë shqiptarëve duke mos u bërë vegël e VMRO-së dhe Levicës.

Koordinimi i deputetëve shqiptar pritet të jetë edhe më i madh dhe t’i bashkangjiten Kastriot Rexhepit për të vazhduar Qeveria me punën e saj drejt BE-së dhe marrëdhënieve të mira me miqt tanë ndërkombëtarë.