Kovaçevski: Prioriteti i Qeverisë do të jetë politika e brendshme, realizimi i projekteve dhe përmirësimi i standardit ekonomik të qytetarëve

Kohanews Admin
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Prioriteti i qeverisë duhet të jetë politika e brendshme. Realizimi i projekteve dhe përmirësimi i standardit ekonomik të qytetarëve, përmes menaxhimit profesional të kuadrove të duhura është mënyra se si do të punojmë. Prioriteti kryesor është përmirësimi i standardit ekonomik të qytetarëve.

Për këtë qëllim, ne do të angazhohemi fuqishëm në krijimin e masave dhe politikave ekonomike efektive. Por krijimi i masave duhet të shoqërohet me zbatim të suksesshëm dhe efikas, segment që do ta përmirësojmë ndjeshëm.

Punësimi i njerëzve kompetentë dhe të përkushtuar në të gjitha pozitat do të sjellë një ndryshim serioz dhe do të rrisë besimin e qytetarëve tek institucionet. Do të thotë gjithashtu besim se ne si vend mund dhe mund të përparojmë vetë.

👉 Koncepti ekonomik socialdemokrat që është zbatuar në katër vitet e fundit, kthimi i parave tek qytetarët, rritja e pagave, ndihma sociale, pensionet, mbështetja e aktivitetit ekonomik vendas, rritja ekonomike dhe investimet do të vazhdojnë edhe më fort dhe më shumë dinamikë më efikase.

👉 Baza e të gjitha politikave dhe masave ekonomike për ne është njeriu dhe investimi tek njerëzit dhe standardi i tyre ekonomik.

👉 Në një kohë kur rritja e çmimeve është e mundur, ne kemi njohuri dhe kemi një plan të shëndoshë, të arritshëm se si të përshpejtojmë dhe rrisim pagat. Rritja e pagave ndikon drejtpërdrejt në përmirësimin e standardit të jetesës së qytetarëve dhe stimulon aktivitetet ekonomike, produktivitetin e punës, si dhe konkurrencën.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kryediplomati Osmani pret në takim Lazim Destanin: Prioritet bashkëpunimi

Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z. Lazim Destani ka zhvilluar një takim me ministrin e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut z. Bujar Osmani. “Në fokus të takimit temat që kanë të bëjnë me diasporën, me çka u pajtuam se ka një potencial për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: