Kreu i Sarajit, Bexheti me fushatë senzibilizuese për bizneset familjare në zona rurale

Blerand Rexhepi

Shkup, 1 maj – Kreu i Sarajit, Bexheti me fushatë senzibilizuese dhe mbështetëse për bizneset familjare të cilat zhvillohen në zona rurale.

“Në vazhdimësinë e fushatës së ndërmarë, senzibilizuese dhe mbështetëse për bizneset familjare të cilat zhvillohen në zona rurale.

Sot vizituam dy Bletarë, një në vendbanimin Arnaqi e epërme te familja Baki, dhe Bletarinë në Bukoviç te familja Ademi.

Në kontinuitet, neve do të vizitojmë edhe vendbanimet tjera dhe veprimtari tjera ekonomike që zhvillohen në teritorin e komunës së Sarajit.” – thotë Bexheti

Për më shumë ndiq linkun:

Në vazhdimësinë e fushatës së ndërmarë, senzibilizuese dhe mbështettëse për bizneset familjare të cilat zhvillohen në zona rurale.Sot vizituam dy Bletarë, një në vendbanimin Arnaqi e epërme te familja Baki, dhe Bletarinë në Bukoviç te familja Ademi. Në kontinuitet, neve do të vizitojmë edhe vendbanimet tjera dhe veprimtari tjera ekonomike që zhvillohen në teritorin e komunës së Sarajit.#Në_mbështetje_të_Bletarëve

Gepostet von Blerim Bexheti am Freitag, 1. Mai 2020

Next Post

Në karantinën e Gerona Hyskës; “Nuk e harroj” projekt në kohë covidiane

Kohë e vështirë për artin. Covid-19 ka sjellë një dëm të madh tek artistët dhe sidomos tek këngëtarët, por kjo nuk i ka penguar që përmes teknologjisë të sjellin projektet në mënyrë paksa të veçantë por duke i mundësuar të jenë pranë publikut të tyre. Një prej tyre është edhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: