Kryeministri Zaev dhe delegacion Qeveritar më 15 dhe 16 tetor me agjendë të bashkëpunimit ekonomik në Vienë, Austri

vull

Kryetari i Qeverisë së Republika e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, bashkë me zëvendëskretarin e Qeverisë, i ngarkuar për Çështje Ekonomike dhe Koordinim me Resor Ekonomik, Koço Angjushev dhe ministri për Shëndetësi Venko Filipçe, do të marrin pjesë në takimet e punës dhe panel diskutimin me përfaqësues të kompanive austriane ku do të diskutohet për zhvillim ekonomik dhe potencial investues në shtet në organizim të Rrjetit për Zhvillim të Biznesit të Evropës Juglindore (South-East European Business Development Network, SEEBDN).
Më 16 tetor, Kryeministri Zaev do të merr pjesë në panel diskutimin të organizuar nga Instituti i Austrisë Karl-Rener dhe Fondacioni Fridrih Ebert për perspektivat e BE-së të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe proceset reformuese në vend.
Next Post

Ziadin Sela takoi zyrtarin e lartë të BE z. Xhulian Vassalo

Kryetari i i Aleancës për Shqiptarët sot në zyrat e BE ka takuar Zëvendës Kryetarrin e Delagacionit të BE për Maqedoninë e Veriut Shkëlqesinë e tij Xhulian Vassalo. Në këtë takim Kryetari i ASH Ziadin Sela, ka informuar z. Vassallo për aktualitete politike që kanë të bëjnë me proceset eurointegruese. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: