Kryeparlamentari shqiptar zyrtarisht ngritë flamurin e NATO-s në Maqedoni

vull

Pas ratifikimit në Kuvend, me 114 vota pro, Maqedonia e Veriut është një hap larg anëtarësimit të plotë në NATO, duke pritur vetëm edhe Kuvendin e Spanjës për ta ratifikuar Protokollit, që është çështje ditësh momenti kur do të hyjë në rend të ditës nga autoritetet spanjolle.

Tashmë edhe zyrtarisht është bërë ngritja e flamurit të NATO-s në oborrin e Kuvendit të RMV-së nga ana e Talat Xhaferit, kryetar i Kuvendit të RMV-së, duke qenë të pranishëm edhe mysafirët ndërkombëtar.

Maqedonia e Veriut bëhet anëtarja e 30-të e NATO-s.

Next Post

Taravari mori pjesë në shënimin e 100 vjetorit të Tiranës si kryeqytet

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari mori pjesë në ceremoninë solemne të organizuar me rastin e 100 vjetorit të Tiranës si kryeqytet. – Tirana sot i mbush 100 vjet kryeqytet. Është privilegj dhe kënaqësi që si Komunë e Gostivarit të jemi zyrtarisht pjesë e festës së kryeqytetit njëshekullor të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: