Kryetari Dehari gjithandej i mirëpritur, fshati Kolibar e përgëzon dhe shpreh mirënjohje

Kohanews Admin

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, pas një kohe të vështirë të pandemisë, i kthehet projekteve të vlershme e të dobishme të komunitetit, me realizim sipas prioriteteve, të cilat gjejnë përkrahje të plotë.

Në radhë ishte prezantimi i punëve infrastrukturore të fshatit Kolibare.

Kryetari Dehari ka shkruar si vijon: “Në Kolibar dhe gjithandej, Jo për zgjedhjet e ardhshme por për fjalën e dhënë dhe detyrimeve ndaj Jush!”

Ja postimi i Fatmir Deharit:

Bëje të mirën dhe mos e kthe kokën pas, ai që e ndien mirësinë ta nxjerre përpara. Banorët e fshatit Kolibar me fjalë miradie dhe mirënjohje për punimet e realizuara në vendbanimin e tyre.
Ndjehem i nderuar dhe respektuar nga vlerësimi Juaj.
Nuk ndalemi me kaq, kemi edhe shumë për të bërë!
Në Kolibar dhe gjithandej, Jo për zgjedhjet e ardhshme por për fjalën e dhënë dhe detyrimeve ndaj Jush!
Ju duam vetëm me punë.

https://fb.watch/6cM7Zt7cV0/

Next Post

PDSH- Kuvendi i Degës së Tetovës zgjedh për kryetar z. Driton Ibishi

Sonte, më 18 qershor, u mbajt Kuvendi i Degës Tetovë ku u zgjodh kryetari i degës dhe anëtarësia e kryesisë së kësaj dege. Për kryetar të degës së Tetovës u zgjodh z. Driton Ibishi. Ndërkaq, ngjarjen e ndoqi edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi. Fjalimi i plotë i Kryetarit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: