Kryetari Dehari me punë të pandalshme për qytetarët

Blerand Rexhepi

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka prezantuar punët në një lagje, ku po kryhen dy punë, edhe shtrim i rrugëve, edhe rrethrrotullimi.

Ai ka paralajmëruar vazhdimin e sanimit të rrugëve në Zajaz e lagjet tjera, si detyrim ndaj qytetarëve dhe fjalës së dhënë.

Ja postimi i kryetarit Dehari:

Në dy vende të ndryshme në qytet!
Brenda në lagje shtrimi i rrugëve me pllaka,
Rrethrrotullimi i ri në ndërtim!
Nesër kthehemi përsëri në Zajaz,sanim të rrugëve të dëmtuara dhe asfalltim, te lagjjet Tuneli, Ukaj, Çelikaj,Teqe!
Gjithkund dhe gjithandej me punë!
Ju kemi detyrim dhe për fjalën e dhënë.
Se vetëm nga puna vjen e mira,
Dhe ju duam vetëm me punë!

Next Post

Përfundoi me sukses Turneu Ndërkombëtar i Volejbollit në Rërë i organizuar nga Universiteti i Tetovës

Universiteti i Tetovës për tri ditë me radhë ishte nikoqir i Turneut Ndërkombëtar të Volejbollit në Rërë që u mbajt prej 2 deri më 4 korrik. Përgjatë këtyre ditëve tifozët patën mundësi të argëtohen me volejboll kualitativ, me aksione dhe dyluftime të forta.   Në mbylljen zyrtare të këtij evenimenti […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: