Kryetari Dehari s’ka të ndalur: Lajthiza tërësisht e ndryshuar!

Blerand Rexhepi

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka prezantuar ndryshimin e madh në fshatin Leshnicë (Lajthizë), duke filluar nga kanalet kulluese dhe rrugët e rrugicat e fshatit të asfaltuara.

Kryetari Dehari këtë angazhim të madh e lidh me zotimet e dhëna për qytetarët, si detyrim ndaj qytetarëve të këtij lokaliteti. Këtë punë të madhe e ka përcjellë me foto dhe tekst, ku premton se kjo punë e jashtëzakonshme për qytetarët do të vazhdoj edhe në Greshnicë dhe Zajaz, duke cekur “bëhu gati Zajaz”.

Postimi i kryetarit Dehari:

Dhe sot Leshnica (Lajthiza), pas ditës së djeshme duket kështu, Tërsisht e shndrruar, Kanalle kulluese të rregulluara, Rruga kryesore e riparuar, Qendra dhe të gjitha rrugicat e fahatit të asfaltuara, Zemra mal! Na prit nesër Greshnicë dhe bëhu gati Zajaz! Jo për zgjedhjet e ardhshme, por për fjalën e dhënë dhe detyrimeve ndaj Jush. Ju duam me punë!

Next Post

ASH në depresion dhe panikë, mashtron opinionin me anketa të vjetra

Sipas anketës më të re të publikuar nga IRI amerikan, lideri i BDI Ali Ahmeti kyeson listën e liderëve tek partitë politike shqiptare. Bazuar në rezultatet e anketës, rradhitja është me savijon: Ali Ahmeti 5% Ziadin Sela 4% Bilall Kasami 2% Menduh Thaçi 1% Ndërkaq Aleanca për Shqiptarët nuk e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: