Kryetari i Dijanetit të Turqisë viziton Xhaminë e Larme,pritet nga Myftiu i Tetovës Prof.Dr. Qani ef. Nesimi

Blerand Rexhepi

Sot më 18.06.2021 (e premte), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi me bashkëpunëtorët, bashkë me Kryetarin e BFI-së, Reisul-Ulema H. hfz. Shaqir ef. Fetai me bashkëpunëtorët, në hapësirat e Xhamisë së Larme pritën në vizitë Kryetarin e Dijanetit të Turqisë, Prof. Dr. Ali ef. Erbash.

Në këtë vizitë Myftiu i Tetovës i shprehi mirëseardhje Kryetarit të Dijanetit të Turqisë, me të cilin biseduan për vlerën e Xhamisë së Pashës dhe shumë çështje tjera të kohës. Myftiu i Tetovës mysafirit i dhuroi edhe një pikturë me pamje të Xhamisë së Çarshisë të qytetit të Tetovës, e prishur më 1965 nga ana e regjimit komunist.

Next Post

Zaev: Kemi përparim në bisedime, vendosim besimin mes popujve

Ne jemi një hap përpara – po rivendosim besimin midis popullit maqedonas dhe bullgar. Në takimet në Sofje, ne aktivizuam dialogun dhe konfirmuam se jemi për miqësi. Dialogu do të sjellë një zgjidhje për popujt tanë, për të rinjtë, për një të ardhme të përbashkët europiane. Zgjidhjet duhet të marrin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: