Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti së bashku me Ministrin e Pushtetit Lokal sot kan vizituar vendbanimin Kondovë ku janë në përfundim e sipër punimet në fushën e sportit në këtë vendbanim

vull

Z.Bexheti u shpreh se është synim i komunës së Sarajit që të përmirësohen kushtet në shkollat fillore dhe zhvillimin e sportit, kulturës dhe rinisë, meqë këto tri fusha janë në interes për të gjith ne. Në vendbanimin Kondovë janë në përfundim e sipër punimet në fushën e sportit ku me mjete të përbashkëta me Ambasadën Zvicrane dhe Ministrin e Pushtetit Lokal aritëm në ndërtimin e kësaj fushe.


Në këtë projekt me mjete kan participuar 600.000, 00 denarë Komuna e Sarajit dhe rregullimin e ndriçimit në fushën e sportit, ambasada Zvicrane me 1.300.000,00 si dhe ministria e Pushtetit Lokal me 300.000,00

Kryetati Bexheti, e falënderoi ministrin e Pushtetit Lokal dhe Ambasadën Zvicrane për mjetet e ndara dhe për kujdesin e vazhdueshëm që tregon për bashkëpunimin në funksion të përmirësimit të kushteve për zhvillimin e aktiviteteve sportive, kulturore dhe rinore.

Në vazhdën e investimeve në këto fusha, kryetari potencoi se shpejti pritet fillimi i disa projekteve të rëndësishme për Komunën e Sarajit.

Next Post

Audio bombë e re: Vëllai i gjykatëses kërkon 6 milion euro në emër të Vice dhe Zoran Zaev

Në Twitter është postuar një regjistrim i ri audio, ku thuhet se është zëri i avokatit Vasil Dimishkov, vëllai i gjykatëses Vesna Dimishkova, i cila konsiderohet shumë e afërt me Zoran Zaev, dhe po kërkon 6 milion euro që biznesmeni të lirohet. Jepni 6 milion euro dhe ne do ta […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: