Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami i shoqëruar nga nënkryetari Kastriot Rexhepi pritën në takim ambasadorin e Republikës së Polonisë, Vojcieh Ticinjski

vull

Në hapësirat e selisë qendrore të Lëvizjes BESA, në takim u diskutua për situatën aktuale politike në vend, në theks të veçantë proceset integruese si dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat do të mbahen më 12 prill 2020. Kryetari Kasami e njoftoi shkëlqesinë e tij, Ticinjski për kontributin e Lëvizjes BESA si parti opozitare në procesin e ndryshimeve kushtetuese si parakusht të anëtarsimit të vendit në NATO.

Lëvzja BESA do të vazhdojë edhe më tutje të angazhohet në interes të qytetarëve duke këmbëngulur në reformat e duhura si parakusht për marrjen e datës për aderim në Bashkimin Evropian.

Të dy palët u dakorduan që takime të ngjajshme të realizohen edhe në të ardhmen.

Next Post

OEMVP mirëpret në takim delegacion nga Invest North Macedonia, në krye me drejtorin z. Arben Vila.

Invest North Macedonia është një agjenci zyrtare qeveritare për investime dhe promovim të eksportit përgjegjëse për tërheqjen e investimeve të huaja dhe mbështetjen e promovimit të eksportit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Qëllimi i takimit ishtë që të prezantohet misioni i kësaj agjencie tek kompanitë anëtare të OEMVP dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: