Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, sot ka mirëpritur në zyrat e Lëvizjes BESA, z.Elmaz Maliqin ish ndihmës ministër në ministrinë e pushtetit lokal.

vull

Elmaz Maliqi është një profesionist i dëshmuar dhe është ndër ekspertët më të mirë shqiptar në menaxhimin e pushtetit lokal dhe decentralizimin.

Elmaz Maliqi do të udhëheq me departamentin e pushtetit lokal në kuadër të Lëvizjes BESA.

z.Enver Maliqi vjen nga qyteti i Kumanovës dhe bëhet pjesë aktive e Lëvizjes BESA.

Figura të ndryshme intelektualësh që i bashkangjiten Lëvizjes BESA, dita ditës e forcojnë Lëvizjen në rrugëtimin e saj.

Next Post

MATURANTËT KUMANOVARË RRESHTOHEN ME UNIVERSITETIN E TETOVËS - UNIVERSITETIN E UNIVERSITETEVE

13 fakultetet, 65 programet dhe 115 drejtimet studimore, historia e themelimit dhe sakrifica e kombit, por edhe prestigji ndërkombëtar që tashmë gëzon Universiteti i Tetovës, kanë bërë që të rinjtë shqiptarë dhe jo vetëm nga vendi e më gjerë, ta përkrahin fuqishëm ofertën arsimore – shkencore të UT-së për vitin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: