Kryetari i Strugës Ramis Merko përkrah zgjerimin urbanistik të qytetit

vull

Kryetari Ramis Merko përkrah zgjerimin urbanistik të qytetit

Dokumentacionet planore urbanistike luajnë rol të rëndësishëm në zhvillimin e qytetit. Ato kontrollojnë zgjerimin dhe ndërtimin e qytetit. Mungesa e dokumentacioneve planore urbanistike domosdoshmërisht sjell në ndërtimin e ndërtimeve të egra, jolegale.

Andaj, Komuna e Strugës po punon vazhdimisht në sjelljen e planeve të reja urbanistike. Dje në ambientet e Sallës së Këshillit të Komunës, u zhvillua prezantim në lidhje me përpunimin e Planit Gjeneral Urbanistik për qytetin e Strugës i cili është në procedur e sipër.

Kryetari Ramis Merko do të vazhdojë të përkrahë përpunimin e dokumentacioneve të ndryshme urbanistike, për një qytet më të mirë për të gjithë.

Next Post

Me akademi përkujtimore nderohen Dëshmorët, Imer Vila, Imri Curri, Abush Loku, Zekrija Dardhishta.

Komuna e Hanit të Elezit në bashkëpunim me Komunën e Kaçanikut organizuan akademi përkujtimore për të nderuar Dëshmorët, Imer Vila, Imri Curri, Abush Loku, Zekrija Dardhishta.Kjo ngjarje përkujtimore filloi me vendosje të luleve dhe nderime në varrezat e dëshmorëve në Puset e Nikës.Më pas akademia përkujtimore është mbajtë në Shtëpinë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: