Kur Ziadini i betohej Menduhit që nuk shitet nga PDSH (Video)

Ish deputeti i PDSH-së Ziadin Sela njëkohë vazal i Menduh Thaçit, nëpër fjalime të fushatave parazgjedhore gjithmonë i laritej Thaçit dhe i betohej se nuk do të shtitet nga PDSH dhe do të qëndrojë besnik i tij gjithmonë, mirëpo kjo nuk ndodhi deri në një moment kur interesat e tij personale mbaruan e kështu edhe Thaçit i hapi front në skenën politike. Për t’u bindur se ka thënë ashtu mjafton të klikohet video në vazhdim:

Next Post

Thaçi: Nëse BDI është Nana e madhe, pyetni kush është babai?

Në debatin televiziv ‘Click plus’ i ftuar sonte është kreu i PDSH-së Menduh Thaçi i cili flet mbi situatën politike dhe kalkulimet e mundëshme për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare. I pyetur mbi atë që thuhet se BDI është nana e madhe në skenën politike, Thaçi thotë se duhet pyetur në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: