Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ky është Rametullai që humbi sot jetën: Asnjëherë nuk e harroi namazin!

1 min read
Loading...

Rametulla Abdurraimi…

Jeta është e tillë, sot jemi e neser nuk jemi, paska qenë kaq ymri jot o njeri i dashur për t’gjithë…
Zemra digjet e syri loton…
Jeten me Islam e jetove, namazi asnjëher nuk e harove, e sot prej ksaj bote u largove.

U takofshim në Xhennetet e Zotit o i dashur Rametulla…

Të Allahut jemi, dhe tek ai do të kthehemi!/Hasan Rexhepi