Ky tetor ishte më i ngrohti në histori

vull

Këtë vit, tetori ishte më i ngrohtë me 0.69 gradë Celsius sesa temperatura mesatare e Tetorit në 1981-2010.

Shumë pak e tejkalon  (0.01 shkallë) tetorin e vitit 2015, por është 1.2 gradë mbi temperaturën në epokën para-industriale të njerëzimit.

“Ky është muaji i pestë me radhë që ai ka qenë shumë afër rekordit,” kumtoi Agjencia  Kopernik, një program që monitoron ndryshimin e klimës.

Në gusht, Organizata Botërore e Meteorologjisë tashmë kishte renditur vitin 2019 në pesë vitet më të nxehta, në përputhje me ndikimet e ndryshimit të klimës, paralajmërojnë shkencëtarët.

 

Next Post

Si është ngritur biznesi i vajit të kanabisit në Maqedoni

Maqedonia e veriut e ka parë industrinë e kanabisit mjekësor si një mundësi të mirë për të nxitur zhvillimin ekonomik të vendit. Top Story do të shfaq në këtë dokumentar, sesi ushtrohet ky aktivitet në vendin fqinj, efektet shëndetësore dhe financiare. Ky biznis nis në vitin 2016, ku u ndryshua […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: