Next Post

Fshati Gjermë në Tetovë, jetë nën frikën e përmbytjeve

Shkrirja e borës dhe reshjet eventuale të shiut rrezikojnë banorët e fshatit Gjermë të Tetovës. Ata alarmojnë se për vetëm një vit, e tërë lagja tek xhamia e fshatit ka lëvizur për rreth 30 centimetra, ndërkohë që institucionet vazhdojnë vetëm të premtojnë dhe të mos marrin masa për vendosjen e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: