Lajmet e rreme të Mickoskit hasën në “treguesin e së vërtetës” Zaev

Kohanews Admin

Veprimet e përgjegjshme, duke treguar respekt për kundërshtarin politik dhe duke dhënë deklarata të zgjedhura me kujdes të mbështetura me fakte në duelin e mbrëmshëm konfirmuan se kryeministri Zoran Zaev ka një plan për të ardhmen, ndërsa sondazhet tregojnë se qytetarët dinë ta njohin atë.

Nga ana tjetër, lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski dëshmoi se ishte një politikan që ka një qëllim të vetëm, dhe ai është të vijë në pushtet pavarësisht çmimit që duhet të paguajë, duke lënë përshtypjen se qëllimet personale dhe partiake jane prioriteti i tij ..

Përpjekjet për të abuzuar me tragjedinë në Tetovë për qëllime politike, të cilat ai dhe partia e tij po i bënin ditët e fundit, arritën kulmin mbrëmë. Kjo, e plotësuar me sjelljen dhe manipulimet e tifozëve, tregoi se për të arritur qëllimin për të ardhur në pushtet, Mickoski dhe VMRO-DPMNE janë gati për veprime radikale.

Atmosfera ndoshta u ushqye nga sondazhi “Brima” që u publikua dje, i cili edhe një herë konfirmoi se qytetarët kanë besim në Qeveri dhe në politikat e LSDM -së dhe Zaevit. Mickoski padyshim që nuk i pëlqenin numrat e tillë, kështu që ai i fajësoi ata për zgjedhje të manipuluara dhe me pagesë. Sidoqoftë, ky sulm, si dhe shumë të tjerë të shprehur në duel, u parandaluan nga argumentet e Zaevit. Mickoski u vu në një pikë të ngushtë kur bëri përpjekje për të përhapur lajme të rreme, diçka që vjen nga VMRO DPMNE, dhe është konfirmuar nga Brukseli. Sidoqoftë, lajmet e rreme vendosen lehtësisht përmes mediave të veta në mënyrë që të manipulojnë qytetarët, por kur nga ana tjetër ka dikë që të ballafaqojë me të vërtetën, atëherë një lajm i tillë mbetet vetëm një karakteristikë e atij që e thotë atë.

Kryeministri Zaev me ndjeshmëri dhe deklarata të matura tregoi respekt ndaj kundërshtarit politik dhe zgjati dorën për zgjedhje të drejta dhe demokratike, por edhe bashkëpunim për të mirën e qytetarëve dhe një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Next Post

Nga ajo që një person normal ka frikë, dhe një budalla është krenar

Mickoski pozon me kryeministrin hungarez Viktor Orban si diktator, ndërsa nga ana tjetër Zaev pozon me Merkel, Johnson, Trump dhe udhëheqës të tjerë të fortë botërorë.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: