Lladrovci uron Ali Ahmetin: Fitorja Juaj, është fitore e shqiptarëve

Blerand Rexhepi

Kryetar i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka uruar rizgjedhjen e Ali Ahmetit për kryetar të Bashkimit Demkratik për Integrim – BDI  edhe për katër vitet e ardhshme. Lladrovci thotë se Ali Ahmeti është flakadan i papërsëritshëm i lirisë, demokracisë dhe interesit kombëtar përtej kufijve të Maqedonisë së Veriut. përcjell TS.

“I dashur vëlla Ali,

Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut dhe gjithandej trojeve etnike, janë të bekuar me jetën, veprën dhe personalitetin tuaj, në shërbim të kombit.

Ju jeni flakadan i papërsëritshëm i lirisë, demokracisë dhe interesit kombëtar përtej kufijve të Maqedonisë së Veriut.

I dashur vëlla Ali,

Në frymën skënderbejane, Ju do t’i prini me sukses interesit nacional, barazisë, paqes dhe harmonisë, ashtu si deri sot.

Fitorja Juaj, është fitore e shqiptarëve dhe të drejtës së shqiptarëve të jetojnë në shtëpinë dhe të drejtën e vet, në pajtim me mundësinë, krahas kombeve të qytetëruara.

Suksese për punimet e Kongresit të katërt të BDI-së, suksese vëlla Ali për zgjedhjet e 12 Prillit!” ka shkruar Lladrovci

Next Post

Hoxhaj: Ali Ahmeti dhe BDI-ja, faktorë kyçë në përfaqësimin dhe të arriturat e shqiptarëve në Maqedoni

Zëvendëskryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka marrë pjesë të shtunën në Kongresin e IV të BDI-së, ku Ali Ahmeti u rizgjodh kryetar i kësaj partie. Hoxhaj ka theksuar se Ali Ahmeti dhe BDI-ja janë faktorët kyç në përfaqësimin dhe të arriturat e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: