LSDM: Mickoski është humbës i sigurt, konferencat për media nuk e ndihmojnë aspak

Kohanews Admin

VMRO-DPMNE është një humbëse e sigurt në zgjedhje, e cila nuk ndryshon brenda natës me një njoftim nga Hristijan Mickoski, reagojnë nga LSDM, pasi Mickoski sot në një konferencë shtypi shpalli fitoren në zgjedhjet e ardhshme lokale.

“Kjo është taktika e ideuar nga Mickoski nga mentori i tij Nikola Gruevski në Budapest, si një hyrje në luftën për fronin pas humbjes në zgjedhjet lokale. Mickoski të mos e pranojë humbjen duke arsyetuar se dikush dyshohet se i ka vjedhur diçka. LSDM është fitues i sigurt i zgjedhjeve dhe nuk ka ndërmend të ndërhyjë në përplasjet e brendshme në VMRO-DPMNE. “Nëse ata vendosën të jetojnë në gënjeshtra, keqkuptime dhe manipulime të destinuara për anëtarët e tyre, është vendimi i tyre”, thuhet në deklaratën e LSDM -së.

Partia e Zoran Zaev thekson se koalicioni “Më i miri për komunën tuaj” është favorit absolut për një fitore të re zgjedhore.

Next Post

Ecolog dhuron dhjetë autoambulanca në Maqedoninë e Veriut

Dhjetë autoambulanca, të kompletuara me pajisje dhe aparaturë mjekësore, i dhurohen Shtëpive të Shëndetit në Maqedoninë e Veriut. Ky donacion synon fuqizimin e kapaciteteve spitalore si dhe ngritjen e cilësisë së shërbimeve të sektorit të emergjencës, sidomos tani që ndodhemi në periudhë pandemie, kur nevojat e popullatës për ndihmën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: