Lubço Georgievski: ‘Shkupi është qytet Dardan, Manastiri dhe Ohri janë Ilir’ (VIDEO)

vull

Ish kryeministri i Maqedonisë Lubço Georgievski në një intervistë për Kanal 5 i zbulon gjitha pjesët e Maqedonisë se cilëve shtete të lashta u takojnë dhe kan qenë, ai për Shkupin me rethinë thotë se është dhe ka qenë qytet Dardan.

Ai poashtu thotë se edhe 1000 vite Shkupi është qytet Dardan.

Për më shumë ndiqeni videon intervistën e Lubçe Georgievskit.

https://www.tetovasot.com/wp-content/uploads/2020/08/117774760_299390527830318_2555281445219410364_n.mp4?_=1

Next Post

Këngëtari Elbasan Munishi publikon baladën ”Loti Jetimit”

Këngëtari i mirënjohur tetovar Elbasan Munishi sapo ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor, një këngë e cila prek një temë mjaft të ndjeshme temën e jetimin ku edhe vet kënga që të bën të qash me lot është titulluar “Loti i jetimit”. Për tekstin e kësaj kënge […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: