Macron u përkul para Zaevit

Kohanews Admin

Dje në Paris, Kryeministri Zoran Zaev u takua me Presidentin Francez Emmanuel Macron.

Pas takimit, ata mbajtën një konferencë të përbashkët për shtyp, në të cilën Presidenti i Francës tha se Maqedonia e Veriut meriton të fillojë negociatat me BE.

“Vendi juaj meriton të fillojë negociatat me BE pa vonesë. “Unë jam këtu për të ndihmuar në gjetjen e një zgjidhje me Bullgarinë,” tha Macron në një konferencë të përbashkët shtypi me Kryeministrin Zoran Zaev.

Zaev është në Paris së bashku me Zëvendës Kryeministrin Nikolla Dimitrov dhe Ministrin e Jashtëm Bujar Osmani.

Next Post

NË TETOVË U MBAJT EDICIONI VIII I MANIFESTIMIT KULTUROR “LIDHJA NA BASHKON”

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”  më 10 qershor 2021, në Qendrën për kulturë në Tetovë, organizoi Edicionin VIII të manifestimit kulturor “Lidhja na bashkon”.  Në kuadër të këtij manifestimi u shënua 143-vjetori i Lidhjes së Prizrenit, u përkujtuan masakrat në Tivar dhe Dubrovnik, të kryera ndaj shqiptarëve para 76 vjetëve,  si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: