Marrëveshja Kosovë Serbi në Uashington, Ali Ahmeti: Një hap kolosal drejt Marrëveshjes finale

vull

“Lajme të mira nga djepi i demokracisë, nga vendi që bën ndryshim, nga vendi që promovom paqë, siguri dhe stabilitet, nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës 🇺🇸

U arrit Marrëveshja historike në mes dy shteteve sovrane, Kosovës dhe Sërbisë, dhe kjo është një hap kolosal drejt Marrëveshjes finale dypalëshe dhe Ballkanit në paqe e prosperitet ekonomik.

Miqësia shqiptaro-amerikane dhe bashkëpunimi ynë strategjik janë sa shekullore aq edhe të përjetshme!” – thotë Ahmeti

Next Post

Joe Biden: Kosova duhet të jetë shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë

Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, tha se Kosova duhet të jetë një shtet i pavarur, e jo pjesë e Serbisë. Kështu ai tha në Wilmington, të premten, derisa po mban një fjalim para zgjedhjeve presidenciale. Në një pyetje të një gazetari për Marrëveshjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: