Me rastin e fillimit të Ramazanit, Dimitrievski viziton myftininë e Kumanovës

Kohanews Admin

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, kryetari i komunës së Kumanoves, Maksim Dimitrievski se bashku me këshilltarin komunal Feriz Dervishi vizituan Bashkësinë Fetare Islame të Kumanovës ku u mirëpritën nga myftiu H.Abedin ef. Imeri.

Dimitrievski e falenderoi për mikëpritjen myftiun dhe i uroi Muajin e shenjtë të Ramazanit, gjithashtu edhe myftiu i Kumanovës H.Abedin ef. Imeri e falenderoi kryetarin e komunës duke i dëshiruar suksese në punë e njëkohësisht edhe për bashkëpunimin e ndërsjelltë ndërmjet institucioneve.

Next Post

Ministri Shaqiri mori pjesë në Takimin ministror të Partneritetit të Qeverisjes së Hapur

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, mori pjesë në Takimin ministror të Partneritetit të Qeverisjes së Hapur (PQH), bashkë me kryeministrin Zoran Zaev dhe me drejtorin ekzekutiv të Partneritetit të Qeverisjes së Hapur nga Nju Jorku, Sanxhaj Pradan. Në takim u diskutua për rëndësinë e Partneritetit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: