Menduh Thaçi homazhe te varri i Arbën Xhaferit

vull

Në tetëvjetorin e ndarjes nga jeta (15 gusht 2012) të kryetarit tashmë të ndjerë Arbën Xhaferi, sot, Menduh Thaçi në shenjë përkujtimi kreu homazhe tek varri i tij.
Njerëzit si Arbën Xhaferi kanë vetëm ditëlindje!
Next Post

2,623 familje kanë aplikuar për subvencion për inverter klimë

Që nga hapja e thirrjes publike për subvencione për invertorët, janë dorëzuar 2.623 aplikime, dhe fondet mbesin për rreth 2.400 kërkesa të tjera. Qyteti i Shkupit u kujton qytetarëve nga të gjitha komunat e Shkupit se është duke u bërë thirrja publike për dhënien e subvencioneve për inverter klimë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: