Menduh Thaci ne perurimin e permendores se Shkelzen Haradinaj

vull

Me ftese te kryeministrit te Republikes se Kosoves z.Ramush Haradinaj, kryetari i PDSH-se z.Menduh Thaci mori pjesen ne manifestimin per perurimin e shtatores  se heroit te Kosoves Shkelzen Haradinaj qe u mbajte ne Peje.
Ne shenje nderimi per vepren e heroit Shkelzen Haradinaj kryetari z.Menduh Thaci te shtatorja e tij vendosi nje kurrore me lule.
Next Post

Hoxhë Zekerija Idrizi: GJERGJ KASTRIOTI SKËNDERBEU - ËSHTË HERO IMI

Hoxhë Zekerija Idrizi Për jetë të jetëve, sa të rrojë ky univers e të na rrojë Shqipëria Natyrale, Gjergj Kastrioti Skënderbeu do ngelë figura më emblematike kombëtare që përbashkon mrekullisht gjitha fiset, dialektet, viset e besimet shqiptare. Definitivisht shqiptarët nuk ia varrin veshin krrokamave gëzimkelmendase e olsijazexhiane dhe mendimeve absurde, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: