Menduh Thaçi përkujton ditëlindjen e Arbën Xhaferit

vull

Sot në 72 vjetorin e lindjes së Arbën Xhaferit, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi dhe kryesia e ngushtë, bënë homazhe tek varri i tij në varrezat e qytetit në Tetovë.
Njerëzit si Arbëni kanë vetëm ditëlindje. Kujtimi për të do të jetojë gjithmonë!
Next Post

BDI-ja të shtunën në Studeniçan

Karvani i bartësve të funkcioneve publike të Bdi-së të Shtunën me datë 25.01.2020 vazhdon në Studeniçan me #LlOGARIDHËNIE AGJENDA: 13:30 – 14-45 bashkëbisedim me qytetarët në fshatin Batincë. 15:00- në fshatin Lubosh. 15:30-16:30 -Vizitë Studeniçan 16:45-17:45- Vizitë në Moranë. 18:00 -Takim (debat) me qytetarë te restorant “Konaku”-Studeniçan

Subscribe US Now

%d bloggers like this: