Next Post

Vesel Memedi: Falënderoj Menduh Thaçin dhe Bilall Kasamin që demaskuan lojërat dhe pabesin e Ziadin Selës dhe Afrim Gashit

Në mbledhjen e mbajtur të forumit të Kryesisë Qëndrore të Rilindjes Demokratike Kombëtare me të vetmen pikë të rendit të ditës diskutim rreth aktualitetit politik në prag të zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare, kryesia më e lartë e këtij forumi partiak solli disa konkluza vendimtare që janë udhërëfyese jo vetëm për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: