Menduh Thaçi takon kryetarin e PDK-së Kadri Veselin

vull

Në Prishtinë, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi pati takim me kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës z. Kadri Veselin.

Kryetari Menduh Thaçi dhe kryetari i PDK-së z.Kadri Veseli biseduan për situatën aktuale politike në rajon me theks të veçantë për zgjedhjet e 12 prillit të këtij viti që do të mbahen në Maqedoninë e Veriut.

Next Post

Ku jeton Ali Ahmeti

Ismet Sylejmani Kjo dhe shumë pyetje të tjera të shkojnë ndërmend derisa mendon se ku dhe si jetojnë figurat e njohura dhe personalitetet e mëdha të botës njerëzore shqiptare dhe botërore! Të gjithë udhëheqësit e mëdhenjë kanë të veçantat e tyre që i bëjnë të përmasave të lavdishme! Është e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: