Menduh Thaçi u takua me ambasadorin Timonie

vull

Sot, më 03 gusht 2020, kryetari i PDSH-së, z. Menduh Thaçi, u takua me Shkëlqesinë e Tij, ambasadorin e Francës në Maqedoninë e Veriut, z. Christian Thimonier, në Rezidencën e Republikës Franceze.
Në takim u bisedua për hapat e mëtutjeshme të formimit të qeverisë së Maqedonisë së Veriut, me qëllim të vazhdimit sa më të shpejtë të reformave në rrugën e vendit drejt BE-së, si dhe për situatën politike, ekonomike dhe financiare në vend dhe në rajon. Theks i veçantë në takim iu kushtua edhe situatës shëndetësore në vend, me pandeminë COVID-19.
Kryetari Thaçi, siguroi ambasadorin Timonie, se PDSH, ngelet e përkushtuar në synimet e saj dhe në përkushtimin për një shtet të së drejtës, si dhe në vazhdimin e rrugës drejt integrimeve evropiane.
Next Post

ITSHKSH, për herë të dytë në raportin e shtetit amerikan

Departamenti për studime dhe hulumtime të Holokaustit në kuadër të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, pati nderin të përmendet për herë të dytë në Raportin e Departamentit të Shtetit Amerikan ku flitet për çështjet e Holokaustit në Maqedoninë e Veriut. Ky departament u konsiderua si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: