Menduh Thaçi uron besimtarët për Fitër Bajram

vull

Menduh Thaçi uron besimtarët për Fitër Bajram
“Kjo festë karakterizohet me solidaritet dhe devotshmëri, veti të cilat na bëjnë më të fortë për të mos devijuar nga rruga e drejtë dhe besimi duke vazhduar me angazhimet e mëtejshme si dhe me kultivimin e vlerave tona fetare dhe kombëtare.
Në emrin tim dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, ua uroj gjithë besimtarëve mysliman Festën e Fitër Bajramit. Uroj që kjo festë të përcillet me dashuri, respekt, solidaritet dhe me mirëqenie ekonomike për ju dhe familjet tuaja.
Me respekt,
Menduh Thaçi
Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare”
Next Post

Gashi: Përfundimi i Ramazanit dhe ardhja e Bajramit festë në familjet tona

Kreu i Alternativës Afrim Gashi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Ai ka thënë se ardhja e Bajramit gjithnjë ka qenë mall dhe festë në familjet tona. Ja urimi i plotë e Gashit: Të dashur besimtarë, përfundimi i Ramazanit dhe ardhja e Bajramit gjithnjë kanë qenë mall […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: